Fost Tape

Proizvodnja samoljepljivih traka

Ambalažne trake

PP 700 S

28µm solvent (prozirna, smeđa, bijela) samoljepljiva traka za pakiranje s potporom od PP filma debljine 28µm i ljepila na bazi prirodnog kaučuka (solvent). Izrazito dobra ljepljivost i pri niskim temperaturama. Prigodna za korištenje pri ručnom i strojnom pakiranju.
Dimenzije i pakiranja

PP 725 S

25µm solvent (prozirna, smeđa, bijela) samoljepljiva traka za pakiranje s potporom od PP filma debljine 25µm i ljepila na bazi prirodnog kaučuka (solvent). Izrazito dobra ljepljivost i pri niskim temperaturama. Prigodna za korištenje pri ručnom i strojnom pakiranju.
Dimenzije i pakiranja

PP 600 AC

28µm acril (prozirna, smeđa, bijela) samoljepljiva traka za pakiranje s potporom od PP filma debljine 28µm i ljepila na bazi vode. Izrazito dobra ljepljivost.
Dimenzije i pakiranja

PP 625 AC

25µm acril (prozirna, smeđa, bijela) samoljepljiva traka za pakiranje s potporom od PP filma debljine 25µm i ljepila na bazi vode. Izrazito dobra ljepljivost.
Dimenzije i pakiranja

PVC 350

Samoljepljiva traka za pakiranje sa potporom od PVC filma debljine 37 µm (zelene, plava, crvena, žuta, fluorescentna).
Dimenzije i pakiranja

Ecopack

Samoljpeljiva traka za pakiranje s potporom od papira i ljepilom na bazi prirodnog kaučuka (solvent). Prigodna za korištenje kod zatvaranja kutija kada želimo biti sigurni da kutija u transport nije otvarana i na taj način počinjena krađa (traka puca prilikom odljepljivanja i na taj način ostavlja trag otvaranja kutije).
Dimenzije i pakiranja

Gropack

Nepromočiva prozirna samoljepljepljiva traka visoke ljepljivosti uzdužno ojačana staklenim nitima, pogodna za pakiranje težih tereta.
Dimenzije i pakiranja

Gropack S

Nepromočiva prozirna samoljepljepljiva traka visoke ljepljivosti ojačana staklenim nitima, pogodna za pakiranje težih tereta.
Dimenzije i pakiranja

Copyright Fost tape d.o.o. 2018.