Fost Tape

Proizvodnja samoljepljivih traka

Obostrano ljepljive trake

Mag 110

Obostrano ljepljiva traka sa potporom od PP neorjentiranog filma i sintetičkog ljepila. Prianja na sve podloge i lako se primjenjuje. Koristi se za fiksiranje podnih obloga, tepisona i sl. Visoka ljepljivist sa obije strane.
Dimenzije i pakiranja

Mag 110S

Obostrano ljepljiva traka impregnirana tkaninom. Koristi se za fiksiranje raznih podnih obloga na dulji period, gdje se traži veća čvrstoća. Izrazito dobra ljepljivost za zahtjevne podloge i spojeve.
Dimenzije i pakiranja

Mag 400

Obostrano ljepljiva traka, impregnirna, vrlo tanka i čvrsta. Upotrebljava se u industriji papira za spajanje rola, u tiskarstvu, plakatiranju i sl.
Dimenzije i pakiranja

Mag 700

Obostrano ljepljiva traka pogodna za fiksiranje fotografija i lakih predmeta. Prikladna za primjenu u grafičkoj industriji, kao i u domaćinstvu.
Dimenzije i pakiranja

Mag F

Obostrano ljepljiva traka od poliuretan pjene, bijele boje,visoke ljepljivosti, postojana na vlagu i temperature, idealna za primjenu ljepljenja ogledala, panoa , samoljepljivih držača i sl. na sve glatke, suhe i čiste površine.
Dimenzije i pakiranja

Mag F 200

Obostrano ljepljiva spužvasta traka od espandiranog polietilenskog filma. Pogodna je za primjenu u automobilskoj industriji, za pričvršćivanje automobilskih dijelova i opreme za karoseriju. Izuzetno je otporna na vanjske utjecaje: temperature, prašinu i vodu.
Dimenzije i pakiranja

Copyright Fost tape d.o.o. 2018.